17-18-19
JANUARI 2025

Qibbel fietsstoeltjes voor MIK HD dragers

Nieuws

Qibbel fietsstoeltjes voor MIK HD dragers

17/01/2024

Nieuw in het assortiment van Qibbel is het Qibbel Air achterzitje met MIK HD bevestiging. Daarmee kan het lichtste fietsstoeltje van Nederland nu ook op fietsen met een MIK HD bagagedrager gebruikt worden.

MIK HD
Steeds meer e-bikes en stadsfietsen hebben standaard een MIK HD drager. MIK HD dragers zijn voorzien van een kliksysteem waarop verschillende accessoires met een MIK bevestiging vastgeklikt kunnen worden. Zo klik je er bijvoorbeeld in een handomdraai fietstassen, een hondenmand of een kinderzitje op vast. Ga je boodschappen doen zonder de kids? Klik het fietsstoeltje los en vervang het door fietstassen. Gaat je kind een weekendje bij opa en oma logeren? Klik het fietsstoeltje los uit je eigen fiets en zet het in een handomdraai over op de fiets van opa of oma. Bij het los- en vastklikken van de accessoires heb je geen gereedschap nodig.

MIK of MIK HD?
Let er op dat het Qibbel Air achterzitje alleen geschikt is voor bagagedragers met MIK HD, niet voor gewone MIK bagagedragers. HD staat voor Heavy Duty en is speciaal ontwikkeld voor zware accesoires zoals het kinderzitje. Het is niet mogelijk om een kinderzitje te gebruiken op een fiets zonder geïntegreerde MIK HD bagagedrager. Het fietszitje is niet geschikt voor gebruik met de MIK Carrierplate.

Qibbel Air MIK HD
De Qibbel Air MIK HD is het vertrouwde, superlichte Qibbel Air achterzitje, maar dan met een MIK bevestiging in plaats van de standaard bevestiging. Net als het gewone achterzitje heeft het MIK HD achterzitje een rugleuning die bespannen is met mesh. Dit is een licht materiaal dat ook wordt gebruikt in rugzakken en bureaustoelen. Mesh is comfortabel, droogt snel en blijft koel als de zon schijnt. Daarnaast is ook dit zitje voorzien van een veilige vijfpuntsgordel die automatisch wordt aangepast aan de schouderhoogte van het kind.

Het Qibbel Air achterzitje MIK HD is geschikt voor kinderen tot 22 kg en is uitgevoerd in de kleur Black, Denim blue en Cappuccino.

www.qibbel.com

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies