17-18-19
JANUARI 2025

Plan ritten nog efficiënter met de nieuwe rittenkalender

Nieuws

Plan ritten nog efficiënter met de nieuwe rittenkalender

17/01/2024

🚴‍♀️💨 Ontdek de laatste innovatie in het Cyql Dashboard! – Nu kun je met onze gloednieuwe rittenkalender al jouw fietstochten handiger dan ooit plannen. Kies tussen een wekelijkse of maandelijkse weergave en krijg een helder overzicht van al jouw geplande ritten.

🚴‍♀️💨 Ontdek de laatste innovatie in het Cyql Dashboard! – Nu kun je met onze gloednieuwe rittenkalender al jouw fietstochten handiger dan ooit plannen. Kies tussen een wekelijkse of maandelijkse weergave en krijg een helder overzicht van al jouw geplande ritten.
 
🧩 Flexibiliteit in planning : ritten verplaatsen of kopiëren – Een rit uitgesteld? Verplaats eenvoudig de rit in de kalender naar een nieuwe datum. Slechts een paar klikken en voilà, je rit is verzet, mét automatische updates voor alle deelnemers.
 
👩‍💻 Kopiëren met een klik: Gebruik de ALT-toets om een rit te kopiëren naar een nieuwe datum. Ideaal voor het opnieuw inplannen van je favoriete routes.
 
🔁 Herhalende ritten? Stel ze eenmalig in! Plan je wekelijkse Social Ride voor de komende maanden in één keer! Bij het aanmaken van een rit, kies voor herhaling (wekelijks, tweewekelijks, of maandelijks) en zet je planning op automatische piloot. Wil je een wijziging doorvoeren? Kies of dit voor de hele serie of slechts voor één specifieke rit geldt.

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies