19-20-21
JANUARI 2024

Thule introduceert Thule Epos – de meest veelzijdige fietsendrager die voor alle fiets soorten geschikt is

Nieuws

Thule introduceert Thule Epos – de meest veelzijdige fietsendrager die voor alle fiets soorten geschikt is

21/11/2023

Thule Epos is een nieuwe, volledig opvouwbare en kantelbare fietsendrager voor op de trekhaak met een innovatief telescopisch bevestigingssysteem voor fietsen. Het is ontworpen om fietsen van elk type of formaat te vervoeren - of het nu gaat om mountainbikes, gravelbikes, of e-bikes.

Innovatieve, gepatenteerde, telescopische fietsarmen - een nieuwe manier
om uw fietsen te bevestigen
De kerninnovatie van de Thule Epos-fietsendrager is de flexibiliteit en het gebruiksgemak dat door het unieke systeem wordt gecreëerd. Daarnaast zijn de telescopische fietsarmen uitgerust met een draaiende kop en verstevigde banden die tal van bevestigingsmogelijkheden bieden om elk type fiets stevig vast te zetten. Met Thule Epos kunt u uw fiets overal op het frame of het achterwiel bevestigen voor een frameloos contact. Deze duurzame drager met hoge capaciteit kan fietsen met een gewicht
tot 30 kg per stuk dragen en maakt het vervoeren van fietsen gemakkelijker dan ooit. De Thule Epos kan tot drie fietsen vervoeren en past op alle soorten frames en geometrieën, inclusief e-bikes, mountainbikes, gravelbikes en fietsen met spatborden en bagagedragers.
Snel, gemakkelijk, en veilig fietsen in- en uitladen – ontworpen om fietsers
meer tijd te geven om te fietsen
De montage vereist minimale inspanning, waardoor het bevestigen van de drager aan de auto, een fluitje van een cent is. Fietsen zijn eenvoudig zelfstandig in- en uit te laden, zonder dat u hoeft na te denken over de volgorde van installatie. Als de fietsen eenmaal zijn geïnstalleerd, blijft de kofferbak toegankelijk dankzij het slimme kantelmechanisme. De omgang met uw fietsen is gemakkelijker en sneller dan ooit tevoren, zodat u meer tijd kunt besteden aan het genieten van fietstochten met vrienden en familie.

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies