19-20-21
JANUARI 2024

De Nieuwe Schooljaarrevolutie voor Duurzaam Woon-Werkverkeer

Nieuws

De Nieuwe Schooljaarrevolutie voor Duurzaam Woon-Werkverkeer

15/11/2023

Graag brengen we je op de hoogte van een opmerkelijke ontwikkeling die de manier waarop gezinnen en pendelaars zich verplaatsen, transformeert. De Monkey Bike, geproduceerd in eigen beheer, heeft sinds de lancering in januari een indrukwekkende impact gehad op stedelijke mobiliteit en wint snel aan populariteit in Europa en daarbuiten.

Sinds de introductie van de Monkey Bikes eind januari hebben ze een ware revolutie teweeggebracht in stedelijke mobiliteit. Met de start van het nieuwe schooljaar komt deze duurzame en innovatieve fiets nog prominenter in beeld, waarbij gezinnen en pendelaars zich haasten om de voordelen van deze unieke vervoersoplossing te omarmen.

 

**De Evolutie van de Monkey Bike**

 

Met een ontwerp dat gericht is op gebruiksgemak en functionaliteit, heeft de Monkey Bike snel het hart van fietsliefhebbers en gezinnen veroverd. Het lage instapframe maakt het gemakkelijk om met kinderen achterop te stappen, terwijl de dikkere banden zorgen voor stabiliteit en grip op diverse ondergronden. Deze robuuste fiets is ontworpen om veilig door het verkeer te navigeren.

 

Met Monkey Bike's eigen productie kunnen ze de prijzen concurrerend houden, waardoor de Monkey Bike een aantrekkelijke keuze is voor gezinnen in Europa. Bovendien, met de terugtrekking van de Amerikaanse concurrent 'Rad Power Bikes' uit de Europese markt, biedt de Monkey Bike een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

**Duurzaam Woon-Werkverkeer**

 

Een opvallende trend is dat mensen die de Monkey Bike kopen, vaak hun korte woon-werkverkeer afleggen met deze milieuvriendelijke fiets. Voorheen deden ze dit met de auto, maar ze ontdekken dat de Monkey Bike net zo veel kan dragen als een auto, zonder de gedoe van het zoeken naar parkeerplaatsen. Bovendien helpt de Monkey Bike hen de files te omzeilen, waardoor ze sneller op school of op het werk aankomen.

 

"Monkey Bike draagt bij aan een groenere levensstijl door mensen aan te moedigen om de fiets te gebruiken in plaats van de auto," zegt Quinten Gillis, Co-Founder. "We zijn er trots op dat onze Monkey Bikes de levens van mensen veranderen en tegelijkertijd het milieu helpen."

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies