19-20-21
JANUARI 2024

OXFORD fietsen gemaakt voor jou

Nieuws

OXFORD fietsen gemaakt voor jou

12/11/2023

Fietsen maken zit in ons bloed. Het stroomt door onze aderen en het brengt ons hart “in vervoering”. Voor ons betekent ‘sterk in fietsen‘ dan ook meer dan bekwaam zijn in het maken van fietsen. Het betekent ook dat we sterke fietsen maken, zoals we zelf graag een fiets zouden willen. Degelijk, comfortabel, duurzaam, betrouwbaar en veilig. Een fiets voor het leven. Een fiets bestendig tegen alle omstandigheden, ja, zelfs tegen Belgische buien en wegen.

Alles begon bij Alfred Van Den Berghe, in 1925 startte hij met de productie van zijn eerste fietsen. Nu 99 jaar verder is Oxford uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de Belgische fietssector.

De volledige productie van Oxford E-Bikes en gewone fietsen is gevestigd in Sint-Niklaas. Deze lokale verankering is crusiaal, het houd ons onafhankelijk van buitenladse import. Met onze eigen lakkerij en montagelijn behouden we de controle op de kwaliteit en kunnen we flexibel inspelen op vraag van de consument. Ook fietsen met specifieke samenstelling of private label kunnen we zo snel aanleveren.

Innovatie, een hoogstaande kwaliteit en snel inspelen op nieuwe trends blijven belangrijke troeven. Vooral de lancering van verschillende nieuwe modellen met o.a. de krachtige Shimano EP6 motor (85 Nm) en het Bosch Smart System (75 Nm) past in deze strategie. 

 

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies