19-20-21
JANUARI 2024

Abus Gamechanger 2.0

Nieuws

Abus Gamechanger 2.0

06/11/2023

De GameChanger 2.0 is de nieuwe ultieme aerohelm voor professionele wielrenners, triatleten en ambitieuze atleten in de strijd om elke watt en elke seconde. Het overtuigt met maximaal aerodynamica, verbeterde ventilatie en individueel design.

 


Zorg ervoor dat je om elke watt de beslissende voorsprong hebt in de strijd: breng je race-ervaring naar een hoger niveau met de GameChanger 2.0.

Omdat elke seconde telt, is minder luchtweerstand een must! Dit is waar de bredere achterkant een rol speelt, naast de aerodynamische vorm. De Aero Blade optimaliseert de luchtstroom met een speciale rasterstructuur en past zich aan verschillende snelheden, zijhoeken en helmhellingen aan. Voor iedere racesituatie heeft de GameChanger 2.0 dus een oplossing.
Zelfs tijdens de heetste ritten houd je het hoofd koel dankzij de AirBoost luchtinlaat en het geavanceerde ventilatiesysteem.
Maar zodat het comfort niet in het gedrang komt, kunt u de pasvorm van de helm eenvoudig aanpassen met behulp van ons gepatenteerde verstelsysteem. ActiCage verhoogt de stabiliteit van de racehelm – en een poort voor de QUIN-impactsensor biedt u nog een beschermingsoptie.
In de MIPS-variant verzacht het Air Node Rotation System de rotatiekrachten bij een val en biedt het een betere bescherming voor de hersenen.
Sneller vooruit met de GameChanger 2.0: getest door professionele atleten in de windtunnel en onderweg. Tijd om aan de slag te gaan!

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies