19-20-21
JANUARI 2024

BV Bull-Dog introduceert fietsen Brera

Nieuws

BV Bull-Dog introduceert fietsen Brera

31/10/2023

Italiaanse stijl, Milanees design en hoge kwaliteit.

BV Bull-Dog introduceert fietsen Brera

BV Bull-Dog is heden agent voor Brera, fietsen van Italiaanse makelij.

De fietsen zijn vernoemd naar de voorstad Brera, het kunstenaarscentrum van Milaan. Een wijk waar stijl, design en vakmanschap gedijen. De creatieve geest die je associeert met deze wijk vind je ook terug in de Brera fietsen.

Het fietsenmerk Brera werd in 2018 onder de doopvont gehouden door de Mandelli-groep, een familiebedrijf dat al sinds 1948 als groothandel/importeur actief is in de fietsbranche. De fietsen zijn opgebouwd rond smaakvolle frames die het fijne Italiaans design weerspiegelen.

Het brede gamma bestaat uit stads- en trekking fietsen, E-bikes en MTB. Ook kinder- en speciale fietsen (vouwfietsen, driewielers, fabrieksfietsen) behoren tot het assortiment. In totaal bestaat het gamma uit ruim 60 modellen. Mandelli laat jaarlijks meer dan 50.000 Brera fietsen assembleren in hun fabriek in Noord-Italië.

Intussen wordt het Brera gamma al door 360 dealers in Italië verdeeld. Dit dankzij de bedrijfspolitiek die zorgt voor kwaliteitsvolle, verzorgd afgemonteerde fietsen. De moderne aanpak en perfecte merkondersteuning door Mandelli maakt dat Brera fietsen ook voor u zeker het overwegen waard zijn.

Wil je al een sneak preview van het Brera gamma? Bekijk dan deze video: https://cdn.shopify.com/videos/c/o/v/995dabd31a8046f7861841df1311bc3f.mp4

Hebben we uw nieuwsgierigheid aangewakkerd en wilt u meer info?

Surf dan naar https://shop.bull-dog.be/webshop/fiets/3.

 

Op onze stand 311, Velofollies hal 3 showen we een ruim gamma Brera fietsen. Ook pre-productie modellen voor lente 2024 zullen er staan.

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies