19-20-21
JANUARI 2024

Bobike lanceert ultiem comfort voor kleine fietsliefhebbers: Bobike GO RS - fietszitje met slaapstand

Nieuws

Bobike lanceert ultiem comfort voor kleine fietsliefhebbers: Bobike GO RS - fietszitje met slaapstand

31/10/2023

Bobike, de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige fietszitjes, kondigt met trots de lancering aan van het nieuwe Bobike GO RS (Reclinable System) fietszitje met slaapstand. Deze innovatieve toevoeging aan de Bobike-familie zet nieuwe normen op het gebied van comfort en gebruiksgemak voor kinderen tijdens het fietsen.

Het Bobike GO RS fietszitje is speciaal ontworpen om ouders en hun kleintjes de ultieme fietservaring te bieden. Met de geïntegreerde slaapstand functie kunnen kinderen comfortabel achteroverleunen en ontspannen tijdens langere fietstochten. Dit maakt het ideaal voor avontuurlijke uitstapjes en fietsvakanties met het gezin of voor jonge kinderen die nog snel in slaap vallen op de fiets.

"Met het Bobike GO RS fietszitje hebben we de behoeften van ouders en kinderen op het gebied van comfort en gemak tijdens het fietsen in gedachten gehouden", zegt Marlous de Wit Williamson, Marketing Manager van Bobike Benelux. "We zijn trots op dit nieuwe product, dat ouders in staat stelt om nog langer samen met hun kinderen van het fietsen te genieten."

Voor meer informatie en verkooppunten kunt u terecht op de officiële website van Bobike.

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies