U bent hier: Beurs » Exposantennieuws » Little Black Bike lanceert T-shirts voor wielergekke kids

Exposantennieuws

Little Black Bike lanceert T-shirts voor wielergekke kids

Toen oprichtster en leading lady van Little Black Bike, Angélique Dupré, zelf mama werd van Aimée (5) en Odiel (1), rijpte het idee om T-shirts te maken voor kinderen die houden van fietsen. “De passie voor sporten en fietsen is iets wat je als ouder graag doorgeeft aan je kinderen”, vertelt Angélique. “Toen ik bij de geboorte van Odiel een mini-wielertruitje cadeau kreeg, ontstond het idee om de casual collectie uit te breiden met T-shirts voor kleine fietsfanaten. Zo kan je met het hele gezin de passie voor het fietsen in een toffe outfit vertalen.”

Ideaal (kerst)cadeautje
Heb jij zo’n wielergekke zoon of dochter die de buurt onveilig maakt met de fiets, elke dag naar school racet en die bijna met zijn of haar (koers)fiets gaat slapen? Dan is het blauwe T-shirt met opschrift ‘Mister cyclist’ of ‘Miss Cyclist’ een ideaal cadeautje voor kerst of een verjaardag. Voor fietsende meisjes heeft Little Black Bike nog een extra design in petto: een rood T-shirt waar ‘Tour des filles’ op prijkt. Omdat ook meisjes dromen van een Tour de France of eu… des filles!

Ook voor mama’s
En natuurlijk worden de fietsende mama’s niet vergeten in de casual collectie. Zij vormen het hart van Little Black Bike: het idee voor een fietskledinglabel voor dames groeide ooit uit de community van fietsende vrouwen die Angélique oprichtte. De sweater- en T-shirtcollectie is aangevuld met één nieuw design voor vrouwen: een hip, wit T-shirt met opschrift ‘La vie cycliste’.

Alle T-shirts en sweaters van de casual collectie van Little Black Bike zijn gemaakt in organisch katoen. Ze werden ontworpen en geprint in België. Duurzaamheid, kwaliteit en verantwoord ondernemen zit in het DNA van het fietskledingmerk vervat.

Praktische info: ontdek alle T-shirts en sweaters van de casual collectie op www.littleblackbike.cc. De nieuwe T-shirts voor kinderen zijn beschikbaar van maat 3-4 jaar tot 9-11 jaar. Het Tour des Filles t-shirt is beschikbaar tot maat 12-14 jaar.

terug naar overzicht

  • MNM
  • Het Nieuwsblad
  • Kwaremont
  • Belgian cycling
  • Cycling Vlaanderen
  • Fédération Cycliste Wallonie-Bruxelles
  • Grinta!
  • Focus - WTV
  • NordMag