U bent hier: Beurs » Exposantennieuws » De Superdelite mountain. Voor hoge bergen en lange trails.

Exposantennieuws

De Superdelite mountain. Voor hoge bergen en lange trails.

Voor hoge bergen en lange trails is de Superdelite in de mountain-versie voor het eerst uitgerust met 36 mm standbuizen en een verende Fox-voorvork met 150 mm veerweg. Het stabiele rijgedrag op veeleisende trails is te danken aan de 70 mm brede mountainbike-banden en aluminium flat-pedals. De 203 mm dikke remschijven brengen de nieuwe Bosch Performance Line CX motor snel tot stilstand. Met het standaard groot licht fietst u veilig tot laat in de nacht. Met de verlaagbare zadelpen kan de zitpositie snel aangepast worden. Voor lange tochten is de Superdelite mountain standaard uitgerust met de DualBattery Technology en in totaal 1.000 Wh.

De succesvolle Delite-reeks combineert alles waar Riese & Müller al sinds de oprichting voor staat. Een onderstelconstructie die op de individuele toepassing van de e-bike is afgestemd, de meest hoogwaardige onderdelen die recht doen aan het premium merk en technologieën die een maximaal rijplezier en optimale rijveiligheid bieden. In zijn nieuwste generatie gaat de Superdelite zelfs nog een stap verder en staat wederom voor technische vooruitgang en optimale veiligheid bij de e-bike. Voor alle fietsers die graag de wereld buiten de verharde wegen verkennen, is de Superdelite in de mountain-versie verkrijgbaar. 70 mm dikke profielbanden, een luchtgeveerde Fox-voorvork met een veerweg van 150 mm en een neerlaatbare zadelpen staan garant voor veel offroad-rijplezier. Voor optimaal comfort, dynamiek en veiligheid zorgt de Riese & Müller Control Technology, die met een nieuw ontwikkelde achterbouw een sportief rijgevoel en uitstekende tractie biedt - ook bij hoge snelheden. Voor uitgestrekte tochten is de Superdelite mountain uitgerust met twee PowerTube-accu’s. Met in totaal 1.000 Wh kunnen ongekende hoogtes beklommen worden.

Naast de sportieve kettingaandrijving is de Superdelite mountain voor het eerst ook verkrijgbaar met een onderhoudsarme carbon-riemaandrijving, die naast een rustige loop een bijzonder hoog rijcomfort biedt.

De Superdelite mountain is klaar voor de digitale toekomst en wordt dankzij de RX Chip een Connected E-Bike. De chip verbindt de e-bike met internet en biedt zo toegang tot een groeiend aantal handige en innovatieve diensten, zoals lokalisatie en terugbezorging in het geval van diefstal.

De Superdelite mountain is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vele uitrustingsvarianten vanaf EUR 7.349.

terug naar overzicht

  • MNM
  • Het Nieuwsblad
  • Kwaremont
  • Belgian cycling
  • Cycling Vlaanderen
  • Fédération Cycliste Wallonie-Bruxelles
  • Grinta!
  • Focus - WTV
  • NordMag