U bent hier: Beurs » Exposantennieuws » De Delite mountain. Voor hoge bergen en lange trails.

Exposantennieuws

De Delite mountain. Voor hoge bergen en lange trails.

Voor hoge bergen en lange trails is de Delite in de mountain-versie voor het eerst uitgerust met 36 mm standbuizen en een verende Fox-voorvork met 150 mm veerweg. Het stabiele rijgedrag op veeleisende trails is te danken aan de 70 mm brede mountainbike-banden en aluminium flat-pedals. De remschijven met een diameter van 203 mm brengen de nieuwe Bosch Performance Line CX motor snel tot stilstand. Met het standaard groot licht fietst u veilig tot laat in de nacht. Met de verlaagbare zadelpen kan de zitpositie snel aangepast worden.

De succesvolle Delite-reeks combineert alles waar Riese & Müller al sinds de oprichting voor staat. Een onderstelconstructie die op de individuele toepassing van de bike is afgestemd, de meest hoogwaardige onderdelen die recht doen aan het premium merk en technologieën die een maximaal rijplezier en optimale rijveiligheid bieden. In zijn nieuwste generatie gaat de Delite zelfs nog een stap verder en staat wederom voor technische vooruitgang en optimale veiligheid bij de e-bike. Voor alle fietsers die graag de wereld buiten de verharde wegen verkennen, is de Delite in de mountain-versie verkrijgbaar. 70 mm brede profielbanden, een luchtgeveerde Fox-voorvork met een veerweg van 150 mm en een neerlaatbare zadelpen staan garant voor veel offroad-rijplezier. Voor optimaal comfort, dynamiek en veiligheid zorgt de Riese & Müller Control Technology, die met een nieuw ontwikkelde achterbouw een sportief rijgevoel en uitstekende tractie biedt - ook bij hoge snelheden.

Naast een sportieve kettingaandrijving is de Delite mountain nu ook leverbaar met een onderhoudsarme carbon riemaandrijving in combinatie met een Rohloff 14-speed naafversnelling.

De Delite mountain is klaar voor de digitale toekomst en wordt dankzij de RX Chip een Connected E-Bike. De chip verbindt de e-bike met internet en biedt zo toegang tot een groeiend aantal handige en innovatieve diensten, zoals lokalisatie en terugbezorging in het geval van diefstal.

De Delite mountain is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vele uitrustingsvarianten vanaf EUR 6.119.

terug naar overzicht

  • MNM
  • Het Nieuwsblad
  • Kwaremont
  • Belgian cycling
  • Cycling Vlaanderen
  • Fédération Cycliste Wallonie-Bruxelles
  • Grinta!
  • Focus - WTV
  • NordMag