U bent hier: Beurs » Exposantennieuws » De Delite. Hightech en highend in één.

Exposantennieuws

De Delite. Hightech en highend in één.

De Delite is in de nieuwste generatie wederom een boegbeeld voor technische voorsprong. Intelligente integratie van de motor en accu’s in het framedesign, standaard groot- licht en remlicht en drie verschillende onderstellen die verschillen qua afstemming van het onderstel, de veerweg en de hoogte van de trapas: de Delite is een e-bike voor fietsers die hoge eisen aan de techniek stellen. De Delite is met de nieuwe Bosch Performance Line CX motor uitgerust.

De Delite combineert alles waar Riese & Müller al sinds de oprichting voor staat. Een onderstelconstructie die op de individuele toepassing van de bike is afgestemd, de meest hoogwaardige onderdelen die recht doen aan het premium merk en technologieën die een maximaal rijplezier en optimale rijveiligheid bieden. In zijn nieuwste generatie gaat de Delite zelfs nog een stap verder en staat wederom voor technische vooruitgang en maximale veiligheid bij de e-bike. Een volledig nieuw ontwikkelde en overzichtelijke e-bike-cockpit biedt een perfecte integratie van het display, de verlichting en de kabelgeleiding aan het stuur. Voor alle fietsers die graag de wereld buiten de verharde wegen verkennen, is de Delite in de GX-variant, het offroad-pakket van Riese & Müller, verkrijgbaar. Brede profielbanden, een luchtgeveerde voorvork met een veerweg van 140 mm en een neerlaatbare zadelpen staan garant voor veel offroad-rijplezier. Voor optimaal comfort, dynamiek en veiligheid zorgt de Riese & Müller Control Technology, die met een nieuw ontwikkelde achterbouw over een sportief rijgevoel en uitstekende tractie beschikt - ook bij hoge snelheden.

Naast een sportieve kettingaandrijving is de Delite ook leverbaar met een onderhoudsarme carbon riemaandrijving in combinatie met een Rohloff 14-speed naafversnelling.

De Delite is klaar voor de digitale toekomst en wordt dankzij de RX Chip een Connected E-Bike. De chip verbindt de e-bike met internet en biedt zo toegang tot een groeiend aantal handige en innovatieve diensten, zoals lokalisatie en terugbezorging in het geval van diefstal.

De Delite is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vele uitrustingsvarianten vanaf EUR 5.719.

terug naar overzicht

  • MNM
  • Het Nieuwsblad
  • Kwaremont
  • Belgian cycling
  • Cycling Vlaanderen
  • Fédération Cycliste Wallonie-Bruxelles
  • Grinta!
  • Focus - WTV
  • NordMag