U bent hier: Beurs » Exposantennieuws » De Multicharger. Het beste van de Charger en de Cargo samengebracht in één e-bike.

Exposantennieuws

De Multicharger. Het beste van de Charger en de Cargo samengebracht in één e-bike.

Flexibiliteit, ruimtebesparing en een hoog laadvermogen staan bij het concept van de Multicharger voorop. De Multicharger is gepositioneerd tussen de e-bike en e-cargo-bike en vult daarmee het gat voor iedereen die meer wil vervoeren, maar geen plek heeft voor een e-cargo-bike. Of het nu gaat om dagelijkse gebruikers of tochtenrijders - de Multicharger overtuigt door zijn flexibele inzet en unieke kleurstelling en vormgeving.

De Multicharger is het crossover-model uit de klassieke e-bikecategorie. Deze e-bike met zijn karakteristieke design en geïntegreerde accu, behoort tot de succesvolle Charger-reeks van Riese & Müller. Als compacte midtail beschikt hij echter ook over de vele positieve eigenschappen van een e-cargo-bike. Dat maakt hem tot de perfecte e-bike voor dagelijks gebruik, tochten in de natuur en uitstapjes met vrienden of familie. De Multicharger is de oplossing voor iedereen die de voordelen van een e-cargo-bike waarderen, maar toch de voorkeur geven aan de afmetingen en het rijgevoel van een gewone e-bike.

Door zijn grote laadvermogen tot 60 kg op de verlengde bagagedrager is de Multicharger uitstekend geschikt voor het vervoeren van allerlei dagelijkse dingen. Met de speciale adapterhaken kunnen drankkratten worden vervoerd of kan een kinderzitje worden gemonteerd. En door de passagierkit met handgreep en voetsteunen kunnen grotere passagiers probleemloos worden meegenomen. Dankzij de nieuwe Safety-Bar kunnen twee kinderen veilig vervoerd worden. Dankzij de veiligheidsbeugel rondom hebben ze houvast en worden ze beschermd. Met de nieuwe Sideloader vinden de voeten van de passagiers een veilige houvast. Daarnaast kan de Sideloader gebruikt worden voor het transport van grote pakketten of kan er een kinderfiets in een FollowMe-functie worden meegenomen.

De voordrager van de Multicharger biedt nog meer transportruimte voor reisbagage of kleinere boodschappen. Met zijn totale lengte van 1,91 meter neemt de Multicharger weinig ruimte in en kan op elke binnenplaats, in elke kelder of in elk fietsenrek worden geparkeerd.
De optionele Riese & Müller DualBattery Technology, waarbij de standaard PowerTube-accu wordt aangevuld met een tweede accu op de onderbuis, verdubbelt de actieradius van de Multicharger. Zo worden ook langere tochten mogelijk zonder dat bijladen nodig is.

De Multicharger is klaar voor de digitale toekomst en wordt dankzij de RX Chip een Connected E-Bike. De chip verbindt de e-bike met internet en biedt zo toegang tot een groeiend aantal handige en innovatieve diensten, zoals lokalisatie en terugbezorging in het geval van diefstal.

Naast de klassieke Multicharger is er ook de Multicharger Mixte met lage instap. De Multicharger is verkrijgbaar in verschillende kleur- en uitrustingsvarianten vanaf EUR 4.079.

terug naar overzicht

  • MNM
  • Het Nieuwsblad
  • Kwaremont
  • Belgian cycling
  • Cycling Vlaanderen
  • Fédération Cycliste Wallonie-Bruxelles
  • Grinta!
  • Focus - WTV
  • NordMag