U bent hier: Beurs » Exposantenlijst » VAB

Exposantenlijst

VABStand 516A

Pastoor Coplaan 100
2070 ZWIJNDRECHT
Belgium

tel:+32 32536130

e-mail: contact@vab.be

website: www.vab.be

merken:
Geen

categorieën:
Services

Nieuws

Fietssnelwegen zorgen voor een vlotte verbinding tussen steden

De voorbije jaren werd het fietsnetwerk in Vlaanderen heel wat uitgebreid. Ontdek hoeveel fietssnelwegen we hebben, en lees meer over de VAB-Mobiquiz.

Meer info

Bike of the Year

Net als voorbije jaren organiseert VAB weer een 'Bike of the Year'-verkiezing in 2020! Weet jij nog welke Speed Pedelec de prijs won in 2019? Lees het hier! Wil je deel uitmaken van het 'Bike of the Year'-testteam? Schrijf je tijdens Velofollies in op de VAB-stand.

Meer info

Steeds meer mensen gebruiken de fiets voor woon-werkverkeer

Onze jaarlijkse VAB-enquête ging na hoevaak men de fiets neemt om te pendelen. Ontdek hier hoe sterk die stijging is in slechts 4 jaar! Ken jij de VAB-Fietsverzekering al?

Meer info

Met de motor door de file

Je kent het wel: iedereen staat stil en een motorbestuurder rijdt tussen de file door. Maar mag dat wel? Lees het hier en ontdek onze VAB-Mobiquiz!

Meer info

Top 4 meest fietsvriendelijke Europese steden 2019

Ieder jaar kondigt de Copenhagenize Index de meest fietsvriendelijke Europese steden aan. Op de hoeveelste plaats komen onze Vlaamse steden, denk je? Neem deel aan onze VAB-wedstrijd en win 50 duotickets voor Velofollies!

Meer info

Ken jij VAB-Fietsbijstand al?

Platte fietsbatterij, lekke band, ketting kapot? Ontdek hier VAB-Fietsbijstand en VAB-Fietsverzekering en bescherm je fiets! Ook dit jaar is VAB terug met de 'Bike of the Year'-verkiezing. Lees hier hoe je je kan inschrijven en test alle deelnemende E-bikes!

Meer info

Verplicht of niet? Wanneer moet je een fietshelm dragen?

Stadsfietsen, E-bikes, Speed Pedelecs... Moet je daarvoor een helm dragen of niet? Neem nu deel aan onze VAB-wedstrijd en win 50 duotickets voor Velofollies!

Meer info

Het nut van een fluo vestje

Een fluovestje met reflecterende banden is niet het meest modieuze kledingstuk. Maar het nut ervan is ongelooflijk! Lees hier hoe groot het verschil is met en zonder fluo vestje. Speel mee met de VAB-jackpot!

Meer info

Ken jij Blue-Bike al?

Stadsfietsen zijn booming in Vlaanderen! Na de Velo's in Antwerpen en Villo's in Brussel zijn er nu ook de blauwe fietsen die je kan huren over heel Vlaanderen. Ontdek hier de VAB-Fietsverzekering en bescherm je fiets!

Meer info

Ken jij het logo van een fietssnelweg?

Er zijn steeds meer fietssnelwegen in Vlaanderen. Heb jij er al gezien? Ken jij dan ook het logo? Na Velofollies gaat VAB verder met de 'Bike of the Year'-testdagen. Wil je graag mee alle deelnemende E-bikes testen? Schrijf je hier in!

Meer info
Terug naar overzicht
  • MNM
  • Het Nieuwsblad
  • Kwaremont
  • Belgian cycling
  • Cycling Vlaanderen
  • Fédération Cycliste Wallonie-Bruxelles
  • Grinta!
  • Focus - WTV
  • NordMag