U bent hier: Beurs » Exposantenlijst » SIGMA SPORT BENELUX

Exposantenlijst

SIGMA SPORT BENELUXStand 413


DE MEERN
Netherlands

tel:+31 (0)30 7009701

e-mail: info@sigmasport.com

website: www.sigmasport.com/nl/

merken:
SIGMA SPORT

categorieën:
E-bike
Accessories

Nieuws

SIGMA ROX 12.0 SPORT - innovatie full map fietsnavigatie

UITGEBREIDE KAARTNAVIGATIE Ongeacht of het nu gaat om het inladen van een track, een eenvoudige adresinvoer, routing naar een punt op de kaart, of een Point of Interest (POI) – de navigatie kent geen grenzen. Ben je spontaan en sta je open voor nieuwe wegen? Dan biedt de ROX 12.0 met de "Draw my Route" functie een unieke oplossing. Om er voor te zorgen dat je altijd optimaal de weg vindt, werd gekozen voor bewezen OSM-kaartmateriaal.

Meer info

SIGMA BUSTER 700 Lumen powerlamp

'Beste Koop' volgens Fiets Magazine (10-2019). Perfect zicht bij nightrides en avondtraining. De volledige 700 Lumen en 100 meter zicht maken de BUSTER 700 tot een betrouwbare partner voor je nachtelijke tochten. De powerlamp is met een krachtige CREE LED uitgerust en beschikt over vier verlichtingsmodi, alsmede een grootlicht- en dimlichtfunctie. Met behulp van de slider kun je de powerlamp gemakkelijk van de houder losmaken en snel weer plaatsen.

Meer info

SIGMA AURA 35 Lux USB koplamp LED

Wie een compacte, USB oplaadbare koplamp met een behoorlijke lichtbereik van ca. 45 meter zoekt, is met de AURA 35 Lux optimaal voor het wegverkeer uitgerust. De lichtelementen aan de zijkant verhogen daarnaast de veiligheid. Dat maakt de lampen met name geschikt voor gebruik in een stedelijke omgeving.

Meer info

SIGMA AURA 45 Lux USB koplamp LED

De AURA 45 Lux USB koplamp verlicht met een rijkelijke 45 Lux en een harmonisch lichtbeeld de vier zones tot een afstand van ca. 55 m. Veiligheidsbewuste fietsers zijn blij met de geïntegreerde lichtsensor, welke de verlichtingssterkte automatisch aan het omgevingslicht aanpast. Zo wordt een zo lang mogelijke verlichtingsduur gewaarborgd.

Meer info

SIGMA AURA 60 Lux USB koplamp LED

De krachtige AURA 60 straalt met 60 Lux krachtige Osram LED-technologie. Met een verlichtingsafstand van 70 m vormt het de ideale verlichting voor de sportieve fietser.

Meer info

SIGMA AURA 80 Lux USB koplamp LED

De AURA 80 Lux USB is het nieuwe topmodel van de AURA-serie en overtuigt met een sterk lichtbereik van zo‘n 90 m. Daardoor is de koplamp ook van ver voor verharde wegen een veilige metgezel. Dankzij haar geïntegreerde accu en verlichtingsmodusindicatoren kan de fietser te allen tijde de resterende accucapaciteit en de ingestelde verlichtingsmodus zien. Dat zorgt ervoor dat de AURA 80 USB een topklasse metgezel is voor ambitieuze fietsers.

Meer info

SIGMA BLAZE USB achterlicht met dagrijstand + geint. remlicht

Het achterlicht BLAZE verhoogt met een lichtbereik van ca. 500 m, de remlichtfunctie en met de dagmodus de veiligheid van de fietser in het wegverkeer aanzienlijk. Daarvan profiteren vooral veelrijders zoals forensen en sporters. Daarnaast spreekt het achterlicht aan door een extreem laag gewicht en een sportief design.

Meer info

SIGMA HEADLED II USB hoofdbandlamp 120 Lumen

De HEADLED II is de allround sportlamp voor alle sport- en outdoor activiteiten. De zeer lichtgewicht en compacte koplamp is USB oplaadbaar, levert 120 Lumen licht output en biedt tot 35 meter lichtbereik met een zeer goed lichtbeeld. De nieuwe Boost functie levert een kortstondige (10 sec) 180 Lumen high power output! Eenvoudige bediening en een comfortabel draagcomfort met een gewicht van slechts 57 gram maken de HEADLED II helemaal af.

Meer info

SIGMA iD.FREE GPS MULTISPORT WATCH

De iD.FREE is een veelzijdig multisport-horloge voor hardlopers, fietsers, zwemmers, outdoorsporters en avonturiers alsook wintersporters! Dit horloge maakt velen blij met veelzijdige sportprofielen, GPS-navigatie en een robuust ontwerp. Hardlopers zijn bijzonder blij met de loopfuncties als tempo, afstand, stapfrequentie, staplengte, verwacht 5km tijd, rondetijden en optische hartslagmeting op de pols. Outdoor-enthousiasten verheugen zich daarnaast over weertrend, barometrische hoogtemeting, Exergames en Crash Alert. Zo laat de iD.FREE geen wensen onvervuld.

Meer info

SIGMA iD.TRI GPS TRIATHLON WATCH

De iD.TRI is met haar intelligente trainingssysteem een individuele wedstrijdplanner en intuïtieve bediening de ideale begeleiding voor triatleten, sportieve fietsers en hardlopers – ongeacht of men beginner of prof is. De flexibele fietshouder waarmee het horloge met één handgreep op het stuur of de voorbouw wordt bevestigd en net zo snel weer kan worden afgenomen is bijzonder handig.

Meer info

SIGMA E-bike concept: EOX-serie

Ergonomisch, innovatief, intelligent - de EOX-serie stelt met haar veelzijdige unieke toepassingen de nieuwe standaard voor E-bikes. De EOX-serie bestaat uit drie componenten: de Remote 500, de E-bike computer View 1200 alsmede de EOX app. De EOX VIEW 1200 overtuigt met trendy lijnen en een dun, compact ontwerp, terwijl de HMI Remote uniek is met het ergonomische ontwerp, de lichtsensor en Bluetooth Smart-Integratie. De LED-indicator zorgt ervoor dat alle E-bike informatie ook zonder display zichtbaar is. www.sigmasport-ebike.com

Meer info
Terug naar overzicht
  • MNM
  • Het Nieuwsblad
  • Kwaremont
  • Belgian cycling
  • Cycling Vlaanderen
  • Fédération Cycliste Wallonie-Bruxelles
  • Grinta!
  • Focus - WTV
  • NordMag