Nieuwigheden Exposanten
Velofollies op FacebookVelofollies op Twitter

Hieronder vindt u de nieuwigheden die u op Velofollies 2014 mag verwachten van onze exposanten alsook de persinformatie door hen opgeladen.


Prachtig assortiment rugtassen en bidons van CamelBak van KRUITBOSCH CYCLE UNIVERSE

Race en mountainbike
CamelBak heeft tassenlijnen die zich richten op race en mountainbike. CamelBak streeft ernaar producten te maken waarbij drinken tijdens fietstochten zo eenvoudig mogelijk is. De tassen bevatten daarom speciale drinkzakken.
De racetassen van CamelBak zijn compact en bevatten een drinkzak van maximaal twee liter water.
De tassen in de mountainbike-serie zijn wat groter en hebben een drinkzak tot maximaal drie liter. Bij de LUMBAR-serie ligt de drinkzak onderin (horizontaal) de tas. Naast dat het water, het zwaartepunt, hierdoor op de heupen ligt geef dit als voordeel dat je een zo groot mogelijk vak in de tas overhoud voor spullen.

Dameslijn
Zowel voor race als mountainbike heeft CamelBak een aantal specifieke damesmodellen gemaakt. De banden van deze tassen zijn van zachter materiaal en gemaakt in een S-vorm voor maximaal comfort. Ze zijn onderaan te verstellen in plaats van op borsthoogte, wat zorgt voor comfort en stabiliteit. Zowel de tas als de banden zijn iets korter dan bij de overige tassen. Ze zijn te krijgen in een aantal leuke kleuren.

Drinkzak
Elke tas van CamelBak bevat een drinkzak (Antidote), die een aantal unieke eigenschappen heeft. Zo heeft de drinkzak een grote vulopening, waardoor ook ijs of sportdrankpoeder in de zak past. De zak is eenvoudig te sluiten door de dop een kwartslag te draaien. Ook bevat het een zogenaamd Quick Link system, waardoor de slang eenvoudig los te koppelen is van de drinkzak zonder dat deze gaat lekken. Daarnaast heeft de drinkzak een ergo hydrolock, die ervoor zorgt dat de watertoevoer stopt wanneer je tas niet in gebruik is. Alle drinkzakken zijn voorzien van een zogenaamde Big Bite Valve. Door in deze drinktuit te bijten en te zuigen kan men drinken. Wordt de tuit niet gebruikt, dan is deze lekvrij en kan er geen viezigheid in komen.

Bidons
De Podium bidons van CamelBak zijn perfect voor op de fiets. Door enkel te knijpen komt er water uit de bidons, je hoeft niets open te trekken en uit te zuigen. De bidons hebben wel een mondstuk die dicht gezet kan worden zodat de fles niet morst wanneer deze zich in bijvoorbeeld een sporttas bevindt . De bidons van CamelBak zijn er in twee maten, namelijk 610 milliliter en 710 milliliter. Daarnaast zijn de Podium bidons uit de ‘Chill’-serie voorzien van extra isolatie om je drank koel te houden.

Benieuwd naar het assortiment? Bezoek dan de stand van CamelBak op Velofollies!


< Terug |