Nieuwigheden Exposanten
Velofollies op FacebookVelofollies op Twitter

Hieronder vindt u de nieuwigheden die u op Velofollies 2014 mag verwachten van onze exposanten alsook de persinformatie door hen opgeladen.


Rollei introduceert actiecamera 5S met WiFi functie van SHIMANO BENELUX

Liefhebbers van avontuur kunnen de Rollei ActionCam 5S WiFi gebruiken voor toegang tot de camera via hun smartphone of tablet. Het is zelfs mogelijk om video’s en foto’s real-time te bekijken en te delen, dankzij de geìntegreerde WiFi functie en bijbehorende app (voor iOS en Android). Zo wordt het mogelijk om spannende avonturen te delen in real-time op sociale netwerken. De Rollei 5S WiFi is meer dan alleen een videocamera - het registreert actie en reproduceert avonturen ongewijzigd en zeer gedetailleerd. De camera is voorzien van een extern TFT-scherm, met live image control voor diegene die wil bekijken wat ze hebben gefilmd.

De 175-graden groothoeklens zorgt ervoor dat fietsritten altijd in perfecte focus vastgelegd worden. De Full HD-resolutie (1080p) zorgt voor adembenemende resultaten in een optimale kwaliteit. De framerate kan zelfs aangepast worden naar 60 fps (1080i) om kristalheldere slow-motion beelden vast te leggen. De video time lapse-functie geeft nieuwe vooruitzichten voor video opnamen en beschikt over intervallen van 0,5 tot 30 seconden, die zelfs kunnen worden ingesteld in oneindige loops. De nieuwe speciale lens produceert consistente duidelijke beelden. De zeven-maal meerlaagse coating zorgt voor een lichtdoorlatendheid van 99 procent.

De behuizing van de Rollei 5S WiFi is schokbestendig vanaf hoogtes tot drie meter en waterdicht tot een diepte van 60 meter. In combinatie met de 14-megapixel CMOS-sensor en de 10-maal digitale zoom, garandeert de camera fantastische kleuren, zelfs onder water. Met een gewicht van slechts 80 gram (exclusief de batterij en case), is de Rollei 5S WiFi overal te gebruiken, ongeacht het weer.

De opties voor technische instellingen, zoals continu-opnamen, snel geschoten foto's en de zelfontspanner stellen geen grenzen meer aan creativiteit. De geïntegreerde ruis reductie functie met aparte externe microfoon ingang zorgt voor een uitstekende geluidskwaliteit. De draadloze afstandsbediening heeft een bereik van 10 meter, waardoor men de vrijheid heeft om te bewegen. De camera is voorzien van een laser pointer om te helpen bij de oriëntatie en uitlijning.

Specificaties
• 14 Megapixels CMOS-sensor
• De nieuwste "Ambarella" Multicore Processor
• High-end-technologie voor Full HD opnemen en afspelen in real-time (1080p)
• Met Synchro Shot functie, foto’s maken terwijl u in Full HD opneemt
• Digitale beeldstabilisatie, levendige kleuren en geïntegreerde ruisonderdrukking
• Zeven meerlaagse gecoute glazen lenzen, met een maximale doorschijnendheid van meer dan 99% • 10x digitale zoom ook in Full HD-beeldresolutie
• Uitgebreid accessoire pakket specifiek voor fietsers


< Terug |