Nieuwigheden Exposanten
Velofollies op FacebookVelofollies op Twitter

Hieronder vindt u de nieuwigheden die u op Velofollies 2014 mag verwachten van onze exposanten alsook de persinformatie door hen opgeladen.


GOCYCLE Connect van GREENMILES - GOCYCLE

GOCYCLE

Selecteer uw rijstijlmodus, motorondersteuning en snelheid via uw Smart Phone "Redefine how you go"!

Om aan de groeiende vraag naar duurzame mobiliteit in stedelijke gebieden tegemoet te komen, is GreenMiles ervan overtuigd dat Gocycle, ‘s werelds lichtste elektrische vouwfiets, een geboren winnaar is en met Gocycle Connect zal bijdragen aan een betere en milieuvriendelijke toekomst.

Goed doordachte Gocycle-innovaties, zoals automatisch elektronisch op en terugschakelen, geïntegreerd dashboarddisplay, weerstandafstelling voor de pedalen en rij-instellingen voor meerdere gebruikers.

Gocycle is als eerste elektrische tweewieler voorzien van een volledig geïntegreerde kabelboom, wat resulteert in een onderhoudsvrij, schoon en naadloos ontwerp! Alle G2 Gocycles hebben Bluetooth® en zijn SmartPhone Compatibel.

Gocycle werd ontwikkeld en voor het eerst geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk door Karbon Kinetics Limited (KKL). Gocycle is een elektrische fiets die speciaal is ontworpen voor de stadsomgeving en staat voor het meest efficiënte woon-werkverkeer. Gocycle combineert kracht, draagbaarheid en stijl en maakt pendelen ontspannend en supertof. Met deze unieke combinatie van voordelen onderscheidt Gocycle zich van de concurentie.

Breng ons een bezoekje op stand 4237 en profiteer van uitzonderlijke beursacties.

www.Green-Miles.com


< Terug |