Nieuwigheden Exposanten
Velofollies op FacebookVelofollies op Twitter

Hieronder vindt u de nieuwigheden die u op Velofollies 2014 mag verwachten van onze exposanten alsook de persinformatie door hen opgeladen.


EPT: Nieuwe antiroest coating van KMC CHAIN EUROPE

KMC’s laatste innovatie in roestpreventie; EcoProteQ verdubbelt de roestbestendigheid in vergelijking met ons huidige RB (Rust-Buster)behandeling.
Verder biedt EPT een veel gladder oppervlak waardoor de ketting stiller loopt, sneller schakelt en er bovendien beter uitziet.

KMC is een pionier op het gebied van kettingen met een roestwerende coating en een echte leider in deze markt.
De maximale bescherming tegen roest wordt gerealiseerd met niet-giftige en milieuvriendelijke materialen, dit alles conform de Europese normen.

Roest:
- Verkort de levensduur van de ketting
- Vermindert de efficiëntie van de het schakelsysteem
- Heeft een negatieve invloed op de prestaties van de ketting (schakelen)
- Vergroot de kans op kettingbreuk

De KMC EcoProteQ kettingen zijn vrijwel roestvrij en maken je fietsleven comfortabeler, de EPT ketting heeft bovendien minder onderhoud nodig nodig. Dus je kunt gewoon gaan fietsen, zonder zorgen over de nadelige gevolgen van regen en zout voor je ketting. Alle onderdelen zijn individueel gecoat voor assemblage waardoor de bescherming veel dieper in het product verwerkt is. (dit is de reden dat de bescherming tegen roest veel beter is en de ketting ook duurzamer is)

De ware voordelen van onze Anti-Roest behandelde kettingen zijn: meer comfort, minder onderhoud, verhoogde en betrouwbaarheid en duurzaamheid.
< Terug |