Nieuwigheden Exposanten
Velofollies op FacebookVelofollies op Twitter

Hieronder vindt u de nieuwigheden die u op Velofollies 2014 mag verwachten van onze exposanten alsook de persinformatie door hen opgeladen.


BIKING BOX created by App-Tours van BIKING EVENTS

Pilootproject voor BIKING BOX wordt de Westhoek en alles wat met de herdenking van 1914-18 te maken heeft.
Dé mobiele off-line app voorzien van zowat alle mogelijke expressievormen (audio, video, teksten, foto’s en on-line weblinks) om gebruik makend van een perfecte navigatie de bezienswaardigheden onderweg ten volle te beleven. Fietsverhuur (op de Grote Markt van Ieper) gekoppeld aan smartphone- en tabletApps (via Playstore of kant-en-klaar aangereikt voor wie de huurformule kiest), met of zonder professionele fietsgids (voor groepen). Bovendien verrijkt met speciale teambuildings-Applicatie voor bedrijven, kidsparties en andere groepen die een actieve dag met een leuke challenge willen.

Bovendien vind je via de Biking Box-APP gelijk ook alle interessante stop(to shop)-plaatsen terug! Iets eten en drinken onderweg of achteraf in een etablissement dat jou op dat moment past? Geen probleem met deze APP, die dankzij de off-line werking (opladen van de routes kan je in elke WIFI-omgeving en dan WIFI uit en fietsen maar) zowel roaming kosten uitschakelt als een lange batterijduur garandeert. Geen kans dat je onderweg in de knoei geraakt met een weg waaiende of natte papieren kaart. Evenmin afhankelijk van internet. Deze gloednieuwe app heeft bovendien de mogelijkheid om te allen tijde updates door te voeren en te krijgen. De technologie als zodanig wordt vanaf 2014 ook ter beschikking gesteld van andere toeristische initiatiefnemers! U wil fietsen in uw omgeving net dat tikje meer beleving schenken? heeft voortaan een pasklare oplossing!
All info on: www.bikingbox.be en www.app-tours.com
Vraag vrijblijvend offertes voor customized versies van deze mobiele off-line app!


< Terug |