Nieuwigheden Exposanten
Velofollies op FacebookVelofollies op Twitter

Hieronder vindt u de nieuwigheden die u op Velofollies 2014 mag verwachten van onze exposanten alsook de persinformatie door hen opgeladen.


Merida E-spresso - E-bikes met de nieuwe Bosch motor van MERIDA BENELUX

E-Spresso Sport
Er rijden al heel wat heren rond op de sportief gestijlde E-Spresso, die komend seizoen door het leven gaat als de E-Spresso Sport. Dit model is ideaal voor de forens die dagelijks op de fiets naar het werk wil. De middenmotor zorgt voor een sportief en soepel rijgedrag. De E-Spresso Sport wordt beschikbaar met verschillende schakelsystemen waaronder een Nuvincy Harmony, Shimano XT 10-speed, Shimano Deore 9-speed en Shimano Alfine 8-speed. Het model met de Alfine 8-speed naaf is voorzien van een 300 wattuur accu, alle andere modellen hebben een grotere capaciteit dankzij de 400 wattuur accu.

E-Spresso Tour
De E-Spresso Tour is compleet nieuw in het komend seizoen en is ideaal voor de sportieve dames! De voorste framedriehoek is afkomstig van het Sport-frame, maar heeft een drie centimeter kortere zitbuis en een duidelijk lager geplaatste bovenbuis. In combinatie met het achterframe van het CITY-model verenigt de nieuwe E-Spresso Tour de stijfheid van de sportieve variant met het comfort van het lage instapmodel. De E-Spresso Tour wordt net als de Sport beschikbaar met verschillende schakelsystemen waaronder een Nuvincy Harmony, Shimano XT 10-speed, Shimano Deore 9-speed en Shimano Alfine 8-speed. Het model met de Alfine 8-speed naaf is voorzien van een 300 wattuur accu, alle andere modellen hebben een grotere capaciteit dankzij de 400 wattuur accu.

E-Spresso City
Het City-model met lage instap heeft, ten opzichte van het vorige model, een geoptimaliseerde geometrie gekregen die iets compacter geworden is. Dat resulteert in een meer ontspannen zitpositie. Dit maakt het een toegankelijke fiets voor alle doelgroepen. De City line-up bestaat uit een model met een Alfine 8-speed naaf en 300 wattuur accu en twee modellen met 400 wattuur accu en Shimano XT 10-speed derailleur of Nuvinci N360 Harmony naaf.

Big Nine E-Lite
De E-mountainbikes waren afgelopen seizoen een groot succes! Bij onze dealertestritten wordt de mountainbike met trapondersteuning steevast gereserveerd en de fiets zorgt gegarandeerd voor een ‘big smile’!
De fiets wordt beschikbaar in twee modellen. Beide modellen worden aangeboden met 400 wattuur accu, wel zo prettig voor een mountainbike!


< Terug |