Nieuwigheden Exposanten
Velofollies op FacebookVelofollies op Twitter

Hieronder vindt u de nieuwigheden die u op Velofollies 2014 mag verwachten van onze exposanten alsook de persinformatie door hen opgeladen.


SPIUK Synergis:”een betaalbare, lichte helm.” van ONEWAY DISTRIBUTION

Een korte test in fietsmagazine Mountain Bike Plus besteedt aandacht aan verschillende accessoires voor de sportieve fietser. Essentieel in de uitrustig is natuurlijk de helm en deze ontbreekt dan ook niet in de test. Mountain Bike Plus test dit keer de SPIUK Synergis en besteedt in het beknopte stukje aandacht aan alle belangrijke kenmerken: uiterlijk, draagcomfort, pasvorm, prijs en veiligheid. Het oordeel is louter positief.

De Synergis helm, verkrijgbaar voor € 100,= in 4 kleurvarianten, wordt goedgekeurd op kleurstelling en looks. Het draagcomfort wordt positief beoordeeld wegens de goede ventilatie en het lichte gewicht. De helm wordt geprezen om het beetje extra bescherming geboden door de pasvorm, die ver over het achterhoofd zit. Ook de eenvoudig verstelbare bevestiging wint punten bij de redacteuren.

Klik de link om het volledige testrapport te lezen: http://www.o-w-d.nl/mb-plus-prijst-synergis-helm-om-net-dat-beetje-extra-bescherming/


< Terug |