U bent hier: Beurs » Exposantennieuws » Decca Fall Jacket

Exposantennieuws

Decca Fall Jacket

We zijn multisporters dus dan is fietsen zeker en vast een discipline die we vele uren beoefenen in de week. Daarnaast zijn we rasechte Belgen dus regen en wind zijn obstakels waar we niet van achterover waaien (figuurlijk dan). De combinatie van dit beide zorgt ervoor dat streven naar het nodige comfort om onze passie te beoefenen geen overbodige luxe mag zijn. Met de Fall Jacket van Decca krijg je een gadget die de vreugde op pijl zou moeten houden ondanks grijze wolken ons blijven achtervolgen.

Speciale stof
Het eerste wat opvalt wanneer we deze trui vastnemen is de unieke stof. Geen simpele ‘katoenen’ stretchstof maar wel een speciaal membraam. Deze verandering lijkt ons alvast evident gezien deze trui ons droog moet houden wanneer een bui op ons afkomt.

Customized
Wij bekijken de spring jersey uit de ‘ultimate black’ collection. Een sober maar eveneens tijdloos design die ons zeker kan bekoren. Wil je zelf wat meer kleur dan is dit geen enkel probleem. Deze trui valt ook onder de teamkledij waardoor je de spring jersey kan laten ontwerpen in je eigen teamkleuren. Een grote meerwaarde als je ons vraagt.

De Praktijk
De grote vraag is uiteraard of we na een helse bui al dan niet verkleumd onze rit hoeven verder te zetten. Een ding is zeker: deze trui houdt wind zeer goed tegen en draag de spring jersey niet wanneer de temperaturen naar de ietwat hogere kant (+15°) neigen. Daarom dus de FALL Jacket. Maar hoe zit dat nu met de regen? We hebben dit voorjaar even op onze honger moeten blijven zitten maar na enkele ritten kwam dan eindelijk die langverwachte plensbuien. De volle vijf minuten kregen we de nodige regenval over ons heen om de spring jersey aan de test te onderwerpen. Wanneer de regen ophield besloten we meteen halt te houden en het resultaat binnenin te bekijken. Wat we aanvoelden werd eveneens bevestigd: buiten enkele waterlijnen die via nek en hals naar binnen gesijpeld waren bleef ons thermisch ondershirt opvallende droog. Dik geslaagd dus!

Meer dan een jacket
De Fall Jacket is er enkel in de uitvoering met korte mouwen. Maar niet getreurd als je in de vroege morgen liever met lange mouwen vertrek en liefst bestand zijn tegen de dreigende regen. Decca ontwierp naast de truitjes ook mouwstukken in exact dezelfde stof. Zeer handig om de snelle switch te maken van lange naar korte trui wanneer de temperatuur toch wat hoger aanloopt.

Ons Verdikt
Met de Fall Jacket bewijst Decca sportswear dat het hen aan innovatie niet ontbreekt. Het bedrijf uit zottegem probeert zich jaar op jaar te verbeteren en bewijst dat met dit item. Wij zijn alvast overtuigd van dit item, een grote meerwaarde en dat zeker in ons Belgenland. Meer info en bestellen kan via de webshop van Decca Sportswear.

terug naar overzicht

  • MNM
  • Belgian cycling
  • Het Nieuwsblad
  • Fédération Cycliste Wallonie-Bruxelles
  • Kwaremont
  • Cycling Vlaanderen
  • Grinta!
  • Focus - WTV
  • Kortrijk
  • Red Bull