U bent hier: Beurs » Exposantennieuws » COMPIT

Exposantennieuws

COMPIT

COMPIT. ALLES AANSTUREN VANUIT JE SMARTPHONE-HOUDER
COMPIT is een unieke en heel gebruiksvriendelijke smartphonehouder die de volgende functies in zich verenigt: smartphonehouder, Qi-gecertificeerde + COM / UNIT voor inductief smartphone-opladen met geïntegreerde NFC-chip, en een houder voor een lamp of actiecamera. COMPIT is daarmee een heel slim ‘commandocentrum’ vanaf je stuur.
Optioneel kunnen smartphone hoesjes met speciale of universele bevestiging worden besteld. SKS Germany biedt een gratis SKS MYBIKE app aan met vele gebruiksvriendelijke functies, zoals een virtuele cockpit, een dealer locator, gepersonaliseerde trackingsinformatie van fietstochten zoals navigatie, snelheid en zelfs een fietsbel.COMPIT
Deze smartphone houder voor alle conventionele sturen en front-end combinaties houdt je smartphone veilig op zijn plaats, ook in de ruwste omstandigheden. Dankzij de extra grote bajonetsluiting kan de smartphone horizontaal of verticaal worden bevestigd, en daarna in de ideale hoek worden gezet.
COMPIT +
Het COMPIT + -systeem bestaat uit een smartphone houder en een Qi-gecertificeerd + COM / UNIT met geïntegreerde NFC-chip. Elk mobiel apparaat met een draadloze oplaadfunctie kan worden aangesloten op de Qi-gecertificeerde + COM / UNIT en onderweg worden opgeladen, onder elke hoek en tijdens gebruik. Bevestiging gaat met een extra grote bajonetsluiting.
COMPIT / E
COMPIT / E –smartphone houder is speciaal ontwikkeld voor e-bikes met Bosch Intuvia / Nyon-displays. Het zorgt voor een geïntegreerde eenheid van de smartphone en het e-bike display. Dankzij de extra grote bajonetsluiting kan de smartphone horizontaal of verticaal worden bevestigd en daarna in de ideale hoek worden gezet.
COMPIT / E +
Het COMPIT / E + -systeem bestaat uit een smartphone houder en een Qi-gecertificeerd + COM / UNIT met geïntegreerde NFC-chip. Verbonden met de accu van de e-bike via een USB-interface op de boordcomputer, zorgt de geavanceerde technologie ervoor dat de smartphone tijdens het fietsen draadloos wordt opgeladen. Dankzij de extra grote bajonetsluiting kan de smartphone horizontaal of verticaal worden bevestigd, en daarna in de ideale hoek worden gezet.
COM + / UNIT
Met het Qi-gecertificeerde + COM / UNIT laadstation kun je je smartphone draadloos opladen tijdens het rijden, in elke hoek en tijdens gebruik. Mobiele apparaten zonder voorziening van draadloos opladen, worden aangesloten en opgeladen via de USB-aansluiting op de + COM / UNIT. Bevestiging gaat met de extra grote bajonetsluiting. Smartphones met NFC-voorziening kunnen met de NFC-chip die is opgenomen in de + COM / UNIT, verschillende functies weergeven, zoals die van de SKS MYBIKE-APP.
COMPIT RRP 29,99 EURO
COMPIT+ RRP 79,99 EURO (incl. +COM/UNIT)
COMPIT/E RRP 29,99 EURO
COMPIT/E+ RRP 84,99 EURO (incl. +COM/UNIT)
+COM/UNIT RRP 59,99 EURO
Geplande levering vanaf januari 2019.

terug naar overzicht

  • MNM
  • Belgian cycling
  • Het Nieuwsblad
  • Fédération Cycliste Wallonie-Bruxelles
  • Kwaremont
  • Cycling Vlaanderen
  • Grinta!
  • Focus - WTV
  • Kortrijk
  • Red Bull