U bent hier: Activiteiten » Praatarena

Praatarena

In een gezellige sfeer zijn op VELOFOLLIES dagelijks praatsessies mee te maken in de "Grinta!-arena" in hal 5. (Ex-)wielrenners, wielerjournalisten, masseurs en ploegleiders geven er hun geheimen prijs tijdens een onderhoudend vragenuurtje. Moderator van deze sappige en interessante gesprekken is dit jaar uitgever van Grinta! Frederik Baekeland. Het volledige programma van deze praatsessies vind je hieronder terug.

Praatcafé: José De Cauwer

vrijdag 20 januari 16:00

Vooruitblik op het nieuwe wielerseizoen

Meer info >

Praatcafé: Johan Museeuw en André Boonen

vrijdag 20 januari 18:00

Vader Boonen en 'De Leeuw' blikken vooruit op het allerlaatste seizoen van Tom, de beste kasseirenner van zijn generatie.

Meer info >

Praatcafé: Kevin De Weert en Eddy Planckaert (o.v.)

vrijdag 20 januari 19:00

De jongste en meest succesvolle bondscoach die België ooit had zit samen met één van de sappigste wielercocommentatoren.

Meer info >

Praatcafé: Lucien Van Impe

zaterdag 21 januari 14:00

Is Lucien Van Impe, de beste klimmer aller tijden, bekomen van de vieringen rond de veertigste verjaardag van zijn Tourwinst ?

Meer info >

Praatcafé: Roger De Vlaeminck en Marc Reybrouck

zaterdag 21 januari 15:00

We halen herinneringen op met Roger De Vlaeminck en 'Visboer' Marc Reybrouck.

Meer info >

Praatcafé: Joanne Simpson en Toon Claes

zaterdag 21 januari 16:00

50 jaar na het overlijden van Tom Simpson op de flanken van de Mont Ventoux komt zijn dochter Joanne Simpson in het gezelschap van Toon Claes vertellen over de Kale Berg.

Meer info >

Praatcafé: Timothy Dupont

zondag 22 januari 14:00

Eén van de revelaties van het voorbije wielerseizoen was Timothy Dupont.  Zegekoning in 2016, snelle jongen en klaar voor de stap voorwaarts in 2017.

Meer info >

Praatcafé : Tine Deckers

zondag 22 januari 16:00

Toptriatlete Tine Deckers heeft er een fenomenale triatloncampagne opzitten. In de Ironman van Bahrein zette ze een punt achter haar topjaar, waarin ze als eerste vrouw erin slaagde de Ironman Nice voor de vijfde keer te winnen. Ze won ook twee halve Ironmanwedstrijden (Puerto Rico en Pays d’Aix) en pakte zilver in de Ironman UK en de Challenge Sardinia. Op Velofollies vertelt ze over de triatlonsport in België en in het bijzonder over de eerste editie van de Challenge Triathlon in Geraardsbergen. 

Meer info >

  Interview KBK Gimondi

  • MNM
  • Grinta!
  • Belgian cycling
  • Het Nieuwsblad
  • Fédération Cycliste Wallonie-Bruxelles
  • Kwaremont
  • Cycling Vlaanderen